Naslovna    Vesti    Takmičenja    Miller: Ne osuđujte novinarku
ZOI Sochi 2014
17

feb

2014

Miller: Ne osuđujte novinarku

Legendarni Amerikanac kaže da repotrterka NBC nije kriva za njegove suze nakon osvajanja bronze u Sochiju.

Bode Miller je u 36. godini ipak uspeo da dođe do olimpijske medalje. Legendarni Amerikanac okitio se bronzom u superveleslalomu, a tokom intervjua nakon proglašenja pobednika nije mogao da izdrži i zaplakao je. Emocije zbog smrti brata Chelonea, koji je u Sochiju trebalo da predstavlja SAD u snoubordu, bile su prejake.

Kada je novinarka NBC Christin Cooper Bodeu postavila pitanje šta se dešavalo kada je pre početka trke pogledao u nebo i kao da je razgovarao s nekim, on nije mogao da suzbije osećanja, sakrio je lice, zaplakao i pao u zagrljaj supruge Morgan.

Reportereka NBC je nakon toga bila na udaru javnosti jer je nastavljala da ispituje Bodea iako je bilo jasno da mu je bilo teško da govori koliko mu ova medalja znači zbog smrti brata. Međutim, preko Tivitera se oglasio i sam Miller, koji je zatražio da se prestane s napadima na Christin Cooper.  

- Poštujem sve koji su bili uz mene. Molim vas da ne budete grubi prema Christin. Nije sve njena krivica, moje emocije su bile veoma sirove, a ona je postavila pitanja koja bi postavio svaki novinar. Pritisak je deo toga, ali ona nije imala nameru da me povredi - rekao je Bode Miller.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar