Naslovna    Vesti    Takmičenja    Jansrud veran Headu
07

jun

2012

Jansrud veran Headu

Norvežanin Kjetil Jansrud produžio je ugovor sa poznatim proizvođačem sportske opreme Head do 2015. godine.

Osvajač olimpijske medalje i specijalista za veleslalom i superveleslalom, kao i do sada, koristiće skije, vezove, pancerice, kacigu i naočare marke Head.

Jansrud je napravio proboj u Svetskom kupu pobedivši u spustu u Kvitfjellu prošle sezone, a 2010. godine osvojio je srebrnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u veleslalomu.

- Radujem se što ću ostati uz Head još tri godine. Ovo je samo dokaz sjajne saradnje koju sam imao s kompanijom. Za ove dve godine, koliko koristim njihovu opremu, dosta sam napredovao i zajedno ćemo se pripremati za dva Svetka prvenstva i Olimpijske igre u Sochiju. Imam velike planove za budućnost, pa i da pokušam da se domognem ukupne pobede u Svetskom kupu, u čemu me kompanija podržava – rekao je Kjetil.

Rainer Salzberger, jedan od direktora Heada, kaže da je Norvežanin jedan od skijaša koji može da računa na vrhunske rezultate.

- Napredak koji je ostvario u spustu i superveleslalomu prošle sezone govori da je veoma važan član našeg tima. Siguran sam da će igrati jednu od glavnih uloga za osvajanje Svetskog kupa – zaključio je Salzberger.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar