Naslovna    Vesti    Takmičenja    Konačno mi se sve poklopilo
05

jan

2017

Konačno mi se sve poklopilo

Srpska skijašica Nevena Ignjatović prezadovoljna 19. mestom u slalomu na Sljemenu.

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović zablistala je na Sljemenu iznad Zagreba i ostvarila najbolji plasman u Svetskom kupu u karijeri, 19. mesto u slalomu. 

- Prezadovoljna sam, ovo mi je najbolji rezultat do sada i konačno su mi se poklopile kockice. Bilo je vreme jer sam dobro radila pre početka sezone i imam sjajan tim. Sada se selimo u Maribor i pokušaću da ostanem fokusirana i odskijam dobro Zlatnu lisicu - rekla je Nevena.

Naša skijašica je u odnosu na prošlu sezonu promenila opremu i prešla na Head skije i pancerice.   
- Head je definitivno pun pogodak, posebno kada je reč o veleslalomskim skijama. Što se tiče slaloma, ne mogu baš precizno da ocenim jer sam promenila i pancerice, ali definitivno sam veoma zadovoljna - dodala je Nevena Ignjatović.

Što je posebno zanimljivo, dok se Ignjatovićeva "plesala" između kapija na stazi Crveni spust, publika je zdušno navijala za nju i u cilju je dobila ovacije. Veoma lepa slika.

- Da bilo je sjajno, podržavali su me i navijali za mene sve vreme. U jednom delu staze sam ih dobro čula i lep je osećaj. Hvala im na tome - zaključila je Nevena Ignjatović.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar