Naslovna    Vesti    Takmičenja    Audi i dalje uz FIS
26

okt

2012

Audi i dalje uz FIS

Poznata kompanija biće glavni partner i na Svetskim prvenstvima u alpskim disciplinama 2015 i 2017.

Uspešna saradnja između kompanije Audi,  jednog od najpoznatijih proizvođača automobila, i FIS biće nastavljena. Svetska prvenstva u alpskim disciplinama 2015. (Vail) i 2017. godine (St. Moritz) takođe će se održati pod pokroviteljstvom Audija.   

Prošle godine je 130.000 fanova skijanja i skoro 500 sportista bilo direktan svedok sjajno organizovanog Svetskog prvenstva u Garmisch-Partenkirchenu pod zastavom sa poznata “četiri prstena”. Planovi za budućnost su potvrđeni i potpisan je novi petogodišnji ugovor, po kome će Audi biti jedan od glavnih partnera FIS.

- Sa učesnicima iz preko 60 zemalja FIS Svetsko prvenstvo u alpskim disciplinama postao je jedan od najznačajnijih događaja tokom zime. Nastavićemo da budemo partneri i na narednim takmičenjima kako bismo naš brend približili svim gledaocima tako emotivnog i vrhunskog događaja kao što je Svetsko prvenstvo  – kaže Luca de Meo, menadžer u Audiju.

Nemačka kompanija je predhodno bila glavni sponsor Svetskih prvenstava u St. Moritzu 2003, Bormiju 2005, Åreu 2007, Val d’Isèreu 2009. i u Garmisch-Partenkirchenu prošle godine.

- Audi je bio uz nas tokom prethodne decenije i mnogo je doprineo razvoju zimskih sportova. Brend je postao nešto više od sponzora. Sa svežim idejama Audi nam u kontinuitetu daje nove impulse. Bićemo zajdedno i na naredna tri Svetska prvenstva – dodao je predsednik FIS Franco Kasper.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar