Naslovna    Vesti    Takmičenja    Jure Košir stao "na crtu"
24

mar

2013

Jure Košir stao "na crtu"

Legenda slovenačkog skijanja Jure Košir, proveo je ovaj vikend na Kopaoniku te stao "na crtu" svim zaiteresovanim skijašima.

Skijališta Srbije i Planet Bike imali su veliko zadovoljsto da u subotu, 23. marta, ugoste Jure Košira, jednog od najpoznatijih slovenačkih skijaša i organizuju sa njim uporednu test vožnju na stazi Krst, na Kopaoniku.

- Za ovo takmičenje prijavio se veliki broj skijaša koji su se međusobno takmičili da ostvare što bolje vreme, a podršku im je pružio Jure Košir spuštajući se zajedno sa njima. Čast nam je da smo imali priliku da sarađujemo sa vrsnim skijašem, kao što je Košir, a ljubiteljima ovog zimskog sporta priuštimo nesvakidašnji izazov - izjavila je Jelena Đurić, direktorka komercijalnih poslova u Skijalištima Srbije.

- Nakon pet godina ponovo sam na Kopaoniku i vidim da se puno toga promenilo, nove žičare, uređene staze, a naročito me raduje što je na stazama veliki broj skijaša - rekao je Jure Košir.

Čuveni slovenački skijaš prošao je kroz cilj sa prolaznim vremenom 22.23s a najbliži njegovom vremenu bio je Vladislav Mandić (22.82s), koji je osvojio nagradu.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar