Naslovna    Vesti    Takmičenja    Završetak takmičarske sezone za Nevenu
11

apr

2013

Završetak takmičarske sezone za Nevenu

Trkama u Švajcarskoj Nevena Ignjatović završila takmičarsku sezonu.

Poslednje trke u sezoni, najbolja srpska skijašica vozila je prethodnih dana u Švajcarskoj. U skijalištu Scuol u nedelju je na programu bila FIS trka u veleslalomu, gde je Nevena zauzela 21. mesto.

Posle veleslaloma, u ponedeljak i utorak su u ski centru Samnaun vožene dve slalomske FIS trke. Trke su se vozile na skraćenim stazama. U pitanju je bio takozvani “sprint” slalom. Na prvoj trci, Nevena je bila 11., dok je sutradan u drugoj trci zauzela 5. mesto. Konkurencija je bila dosta jaka jer su učestvovale skijašice iz Svetskog kupa, poput Michelle Gisin i Wendy Holdener koja je ove godine zauzela 6. mesto u ukupnom poretku slaloma za Svetski kup.

Za kraj da pomenemo da su Nevenine mlađe kolegnice i kolege iz skijaškog kluba Radnički Elite iz Kragujevca, učestvovale na Whistler kupu u Kanadi. Najbolji rezultat postigla je Nela Đorđević, koja je u slalomu osvojila 28. mesto.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
12

apr

2013

17:23  |   anonymous [neregistrovani]

U kakvim ona uslovima trenira i koliko dobija finansijske pomoci, ovo su fantasticni rezultati !!! Idemo Nensi sledece sezone top 30 da im pokazes sta znas i koliko vredis ;)

Preporuka

Ostavi komentar