Naslovna    Vesti    Takmičenja    Ski tim Srbije na pripremama u Italiji i Švajcarskoj
29

sep

2013

Ski tim Srbije na pripremama u Italiji i Švajcarskoj

Skijaška reprezentacija Srbije od 20.09. nalazi se u italijanskom ski sentru Passo Stelvio. Nevena Ignjatović trenira na Saas-Feeu.

Skijaška reprezentacija Srbije u sastavu Marko Vukićević, Strahinja Stanišić, Marko Stevović i Maša Janković, pod rukovodstvom direktora reprezentacije i prvog trenara muških selekcija, Miloša Tomića, od 20.09. nalazi se u italijanskom ski sentru Passo dello Stelvio.

Vremenski uslovi su za sada odlični tako da se plan i program treninga sprovode u potpunosti. Osim slaloma i veleslaloma srpski reprezentativci treniraju i superveleslalom. Član muškog tima Andrija Vuković trenutno je odsutan, kao i Veronika Tomić, zbog školskih obaveza. Oni će se timu priključiti u predstojećem periodu. Sa reprezentacijom je i ovog puta paraolimpijac Jugoslav Milošević koji je već ispunio olimpijsku normu.

Nema odmora ni za najbolju srpsku skijašicu Nevenu Ignjatović koja vredno trenira (i pored finansijkih problema) pod rukovodstvom trenera Mihe Malusa i Anje Kalan u švajcarskom ski centru Saas-Fee.

Posvećenost poslu, volja, vredan rad i pored skromnih finansijskih uslova trebalo bi da budu garant dobrih rezultata u olimpijskoj godini.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar