Naslovna    Vesti    Ostalo    Osvojite vikend u Srebrncu!
SPONZORISANA VEST
31

jan

2014

Osvojite vikend u Srebrncu!

Narednih mesec dana traje nagradna igra hotela "Srebrnac" na Kopaoniku, pošaljite vaše fotografije i osvojite vikend boravak na Kopaoniku.

Poštovani skijaši i borderi, od danas pa sve do 27.02.2014. možete slati vaše fotografije sa Kopaonika kako biste učestvovali u nagradnoj igri hotela "Srebrnac".

Naime, fotografija koja bude imala najviše lajkova će kao pobednik doneti autoru viked u hotelu "Srebrnac"! Kako bi ste ostvarili pravo da učestvujete u konkursu, fotografija mora da sadrži neki motiv hotela "Srebrnac" po vašem izboru (ski bife, galerija, terasa ili bilo šta drugo u vezi sa hotelom).

U izbor za nagradu, vikend na Kopaoniku, ući će samo fotografija sa nekim prepoznatljivim motivom hotela "Srebrnac". Slikajte se i šaljite fotografije na Facebook stranu hotela "Srebrnac".

Da podsetimo "Srebrnac" poseduje 1/2, 1/3, 1/4 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV i telefon.

Hotel ima TV salu, bežični internet, teretanu, saunu, ski servis za iznajmljivanje ski opreme i trafiku. Gostima hotela Srebrnac na raspolaganju su bilijarski sto, sto za stoni tenis, pikado.

Svi zainteresovani mogu posetiti sajt hotela na adresi www.hotelsrebrnac.rs kao i njihovu Facebook stranicu ili se obratiti putem telefona 063/702-88-02.

Zauzmite vaše mesto na planini, vidimo se na snegu!

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar