Naslovna    Vesti    Skijališta    Snižene cene u Hotelu Srebrnac
SPONZORISANI ČLANAK
11

mar

2014

Snižene cene u Hotelu Srebrnac

Hotel Srebrnac na Kopaoniku počeo sa primenom novog cenovnika kako bi izašao u susret svojim gostima.

Na Kopaoniku konačno vladaju idealni uslovi za skijanje i bordanje, visina prirodnog snega iznosi 65cm dok utabanog snega na stazama ima do 55cm. U pogonu su čak 22 žičare, a za omiljenu zabavu na snegu na raspolaganju vam je 24 vrhunski pripremljenih staza. Četvorosed “Gobelja” je takođe krenuo sa radom kao i pripadajuće staze.

Hotel Srebrnac je zbog toga odlučio da vas obraduje sa novim, sniženim cenama. Naime, niže cene koje su trebale da se primenjuju posle 16.03.2014. stupaju na snagu odmah. To znači da polupansion (doručak-večera) u dvokrevetnoj sobi iznosi samo 2400 dinara po osobi a u četvorokrevetnoj samo 2000 dinara! Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

Inače objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV i telefon.

Hotel ima TV salu, bežični internet, teretanu, saunu, ski servis za iznajmljivanje ski opreme i trafiku. Gostima hotela Srebrnac na raspolaganju su bilijarski sto, sto za stoni tenis, pikado.

Svi zainteresovani mogu posetiti sajt hotela na adresi www.hotelsrebrnac.rs kao i njihovu Facebook stranicu ili se obratiti putem telefona 063/702-88-02.

Požurite sa prijavama jer su mesta ograničena!

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar