Naslovna    Vesti    Skijališta    Hotel Srebrnac spreman za sezonu
SPONZORISANI ČLANAK
13

nov

2013

Hotel Srebrnac spreman za sezonu

Hotel Srebrnac na Kopaoniku dočekuje spremno ski sezonu 2013/14, sa novim sadržajem i novim menadžmentom.

Ne postoji pravi ljubitelj Kopaonika koji bar jednom nije boravio u hotelu Srebrnac. Ovaj hotel nalazi se na lokaciji Gobelja, idealnoj za sve prave skijaše i bordere. Pored „ski in-ski out“ mogućnosti, to znači da ćete pre svih moći da uživate u tek ispeglanim stazama.

Hotel Srebrnac počinje sa radom 1.12.2013. i spremno će dočekati sve zaljubljenike u zimu i zimske sportove. Početak skijaške sezone i otvaranje skijališta biće obeleženo velikim „Ski Openingom“ po promotivnim cenama od 5.12. do 8.12. Tokom dana gostuju DJ-evi  u ski bifeu, a u večernjim satima svira bend „Vesele 80-te“.

S obzirom da Kopaonik manjka sa pravim „apres-ski“ provodom, kao na primer u Austriji, nova uprava ima ozbiljne planove da to promeni. Konačno je uređen već pomenuti ski bife sa velikom osunčanom terasom koja ima pogled na sve staze koje se spuštaju sa Gobelje. Preko dana tu će gostovati DJ-evi  koji će biti zaduženi za dobar provod. Pored toga, tu je i ognjište na otvorenom na kome će se ove godine pripremati razni planinski specijaliteti.

Za sve one koji nisu imali prilike da ga posete, hotel ima direktan izlazak na novu zičaru tipa četvorosed kao i tanjir, koji vodi prema vrhu Gobelja, i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik. Ove dve žičare imaju osam staza od koje su dve po FIS homologaciji i imaju ukupnu dužinu od oko 12km. Izgradnju četvorosede žičare, pratilo je osnežavanje svih ski staza na Gobelji vestačkim snegom.

Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV i telefon. Boravak je na bazi polupansiona.

Hotel ima TV salu, bežični internet, teretanu, saunu, ski servis za iznajmljivanje ski opreme i trafiku. Gostima hotela Srebrnac na raspolaganju su bilijarski sto, sto za stoni tenis, pikado.

Svi zainteresovani mogu posetiti sajt hotela na adresi www.hotelsrebrnac.rs kao i njihovu Facebook stranicu ili se obratiti putem telefona 063/702-88-02.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
13

nov

2013

21:29  |   skiiiiiracer [neregistrovani]

Gobelja je najbolja staza na kopu a u srebrncu je vrhunska i jeftina klopa.....

Preporuka

Ostavi komentar