Naslovna    Vesti    Ostalo    Pregled agencijskih ponuda
27

dec

2012

Pregled agencijskih ponuda

Donosimo Vam pregled ponuda skijaških tura u organizaciji turističkih agencija iz Srbije.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete u prvom mesecu nove godine ići na skijanje i preko koje agencije, evo prilike da se upoznate sa skijaškom ponudom koju Vam nude turističke agencije iz Srbije.

Puzzle Group, odnosno Special Travel Agency, u ponudi ima Val d'Allos u Francuskoj koji sa Praloupom čini skijaški domen Espace Lumiere sa oko 180km staza. Polazak je zakazan za 04.01.2013. a cena iznosi 239€ i uključuje prevoz, smeštaj i ski pass. U ponudi su ostali samo šestokrevetni i osmokrevetni apartmani tako da treba požuriti sa prijavama.

Turistička agencija Eurojet nudi aranžmane sa sopstvenim prevozom. Iz ove agencije već tradicionalno preporučuju Passo Tonale u prvoj nedelji posle nove godine. U ponudi su hoteli sa tri i četiri zvezdice a najpovoljniji je Albergo Eden, u njemu cena za sedam polupansiona u dvokrevetnoj sobi sa šestodnevnim ski passom Adamello Ski iznosi 579€. U ponudi ove agencije možete pronaći i mnoge druge popularne destinacije.

Ski Bus u januaru vodi uglavnom u francuske ski centre. U ponudi su Serre Chevalier, Isola 2000, Les Deux Alpes a možete probati i jedinstveni program "Tour de France" koji traje 7 dana i uključuje čak 4 francuska skijališta. Požurite sa prijavama pošto je, kako saznajemo od njih, većina mesta za januar već rasprodata.

Turistička agencija Ski Fun nudi pakete sa autobuskim prevozom za skoro sve popularne ski destinacije u Francuskoj. U ponudi su za sve januarske termine sledeći ski centri: Alpe D'huez, La Norma, Les 2 Alpes, Les Menuires, Les Orres, Puy St. Vincent, Risoul, Serre Chevalier, Tignes, Val Thorens, Valmeinier... Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar