Naslovna    Vesti    Ostalo    Petar Popangelov otvara Expo-Zim
27

nov

2013

Petar Popangelov otvara Expo-Zim

U četvrtak 28.11.2013. počinje 28. Expo-Zim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije.

Svečanim otvaranjem u četvrtak, 28. novembra u 12 h, u hali 4 Beogradskog sajma, počinje 28. međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-Zim.

Nakon brojnih skijaških legendi sa zapada, po prvi put ove godine, sajam će otvoriti jedan skijaš „sa istoka“, najuspešniji bugarski alpski skijaš svih vremena Petar Popangelov.

Učesnicima, novinarima i gostima 28. međunarodnog sajma Expo-Zim, kao specijalna gošća na svečanom otvaranju, obratiće se i najuspešnija srpska skijašica Nevena Ignjatović.

Kao i svake godine, sajam će trajati četiri dana, od 28. novembra do 1. decembra, u hali 4 Beogradskog sajma, koji ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa asocijacijom „Sport za sve“. Očekuje se učešće više od 70 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera zimske sportske opreme, turističkih agencija, skijališta, zimskih turističkih centara, hotela, odmarališta.

Posetioci sajma Expo-Zim imaće i ove godine ekskluzivnu priliku, na samom početku zimske skijaške i turističke sezone, da vide na jednom mestu izložbu najsavremenije zimske sportske opreme i najpovoljnijih turističkih aranžmana za predstojeću zimu i novogodišnje i božićne praznike, uključujući tradicionalnu razmenu i reparaciju polovne opreme, koja se, početkom svake zime, obavlja na Beogradskom sajmu tokom trajanja ove manifestacije.

Proizvođači i distributeri sportske opreme predstaviće na sajmu Expo-Zim najnovije kolekcije zimske sportske opreme i odeće najpoznatijih svetskih brendova za sezonu 2013/2014. godinu, najnovije modele skija, snowboardova, klizaljki, jakni, kombinezona, sanki, rukavica, naočara, kapa.

Ljubitelji skijanja moći će da kupe ski pass za naše skijaške centre sa popustom od 10 %. Proizvođači i distributeri sportske opreme obećali su popuste na svoje proizvode od 15 do 70 %. Turističke agencije odobravaće posetiocima sajma posebne pogodnosti za aranžmane tokom novogodišnjih praznika i predstojeće zime.

U izlagačkom segmentu novih mašina i tehnologija prvi put na ovogodišnjem sajmu Expo-Zim svim ljubiteljima skijanja biće predstavljena mašina koja, uz pomoć vakuum FIT tehnologije, prilagođava ski cipele anatomiji bilo kojeg stopala. Ova tehnologija omogućava da se školjka skijaških cipela savršeno uklopi prema bilo kojem stopalu. Biće predstavljeni i uređaji za reparaciju skija, koji omogućavaju obnovu kvaliteta i revitalizaciju već korišćene skijaške opreme.

Skijališta Srbije promovisaće na svom izlagačkom prostoru brojne pogodnosti i popuste tokom promotivnih nedelja. Osim porodične i nedelje za žene i parove, Skijališta od ove godine uvode i promotivnu nedelju za studente i đake, sa posebnim popustima za sve ove kategorije ljubitelja zimskih sportova u našim skijalištima. U okviru svog sajamskog nastupa Skijališta Srbije predstaviće na sajmu Zlatibor, Kopaonik, Staru Planinu i druga naša skijališta.

Turistička organizacija Istočno Sarajevo predstaviće turističku ponudu Jahorine, Zbornica gorskih centara Slovenije predstaviće Kranjsku Goru, Pohorje, Bled, Krvavec, Roglu, Cerkno, Vogel i druge slovenačke skijaške centre. Posebno će biti predstavljeni bugarski Borovec i crnogorski centri Bjelasica i Durmitor.

Najsrećniji ljubitelji zimskog sporta i turizma prvi put ove godine moći će tokom sajma Expo-Zim da osvoje 8 dana all inclusive boravak za dve osobe u hotelu „Angella“ na Kopaoniku, 4 dana za dve osobe u hotelu „Mona“ na Zlatiboru ili 3 dana za dve osobe u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu.

U okviru pratećeg programa ovogodišnjeg sajma Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Skijaški savez Srbije organizuju u petak, 29. novembra u Svečanoj Sali direkcije Beogradskog sajma, redovni godišnji seminar usavršavanja.

Sajam će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 300 dinara.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar