Naslovna    Vesti    Skijališta    Bjelasica dobija moderno skijalište
04

jun

2014

Bjelasica dobija moderno skijalište

Bokka Group potvrdila da u srcu Crne Gore želi da izgradi respektabilan ski resort.

Crna Gora mogla bi da dobije moderan ski resort. Naime, kompanija Bokka Group, koja ulaže u crnogorske turističke potencijale, najavila je izgradnju skijališta na Bjelasici.

To je na Međunarodnom sajmu nekretnina u Budvi potvrdio i John Kennedy, koji je naglasio da Kolašin ima izuzetne turističke mogućnosti i da će biti izgrađeno nekoliko kondo-hotela, rezidencijalnih šalea, maloprodajnih i komercijalnih objekata. Takođe, radiće se na unapređenju postojeće skijaške infrastrukture i izgradnji dodatnih ski staza i žičara. 

Darko Brajušković, predsednik opštine Kolašin, veoma je zadovoljan ovim najavama.

- Već nekoliko godina, zajedno sa Vladom Crne Gore, pripremamo uslove da na pravi način valorizujemo planinu Bjelasicu. Svesni smo turističkih i prirodnih vrednosti koje Kolašin ima i znali smo da treba ponekad i strpljenja da dođu pravi investitori. Najava koja je stigla od Bokka grupe ima ozbiljnost i perspektivu tako da je doživljavamo kao već definisani razvojni projekat - kazao je Brajušković za Pobjedu.

Naš magazin došao je i do fotografije na kojoj je prikazano kako bi otprilike trebalo da izgledaju skijalište i hoteli na Bjelasici. 

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
04

jun

2014

16:03  |   Aldes [neregistrovani]

Jedva cekam da dodjem na skijanje.Poydrav ya gosp.Brajuskovica.


 

Preporuka

Ostavi komentar