Naslovna    Vesti    Skijališta    Počinje Ski opening na Kopu, na stazama 30 cm snega
07

dec

2016

Počinje Ski opening na Kopu, na stazama 30 cm snega

Trenutno radi pet žičara i šest staza. Sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka, s obzirom da je temperatura u minusu.

Ski Opening Kopaonik, manifestacija koju već sedmu godinu za redom organizuje MK Mountain Resort u saradnji sa JP Skijališta Srbije, počinje u četvrtak 8. decembra. U ski centru Kopaonik trenutno radi pet žičara i šest staza na kojima ima 30 centimetara utabanog snega. Sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka, s obzirom da je temperatura u minusu, što je neophodan uslov kako bi se proizvodio sneg. Trenutno se priprema još staza, kako bi se što pre proširo rad skijališta. 

Svi zaljubljenici u snežne sportove koji će se ovog vikenda naći na Kopaoniku, očekuju ski opening dnevne i noćne žurke, nagradne igre, modne revije i raznovrstan zabavni program za sve uzraste, a ove godine, po prvi put na Ski openingu, organizatori su priredili dve glavne bine i dva muzička pravca - Serbian stage i Underground stage na kojem će nastupati brojni poznati izvođači.

Ovog vikenda na Kopaoniku se očekuje više od 15 000 gostiju, a MK Mountain Resort je i ove godine za svoje goste obezbedio dvodnevni gratis ski pass u toku prvog ski & snowboard vikenda, dok JP Skijališta Srbije odobrava popust i do 70 posto na cenu ski karata, od poludnevne do četvorodnevne. Radno vreme skijališta je od 9 do 15.30h.

Izvor: Skijališta Srbije
 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar