Naslovna    Vesti    Skijališta    Alta, Aspen, Jackson Hole i Squaw Valley nude zajednički ski pass
20

avg

2012

Alta, Aspen, Jackson Hole i Squaw Valley nude zajednički ski pass

Četiri velika ski centra na zapadu SAD-a napravili su alijansu pod nazivom „Mountain Collective“ kako bi ponudili jedinstven proizvod za ski sezonu 2012/13.

Alta, Aspen, Jackson Hole i Squaw Valley, udružili su se kako bi svim pasioniranim skijašima i borderima ponudili ovu jedinstvenu mogućnost. Za „samo“ 349 USD, koliko košta Mountain Collective Pass, dobićete 2 besplatna dana u svakom od ova četiri ski centra a nakon toga 50% popusta na neograničen broj kupljenih ski pasova u bilo kom od ovih centara. Kao dodatnu mogućnost, svi kupci ovog jedinstvenog ski passa će dobijati ekskluzivne ponude za smeštaj tokom čitave sezone. Iako je za naše uslove cena možda previsoka, treba imati u vidu da se jednodnevna karta u ovim centrima ne može nabaviti ispod 50-60 USD. Ovaj ski pass omogućava pristup na ćak osam planina sa više od 6’400 hektara skijaških terena, više od 100 žičara i vrhunski kvalitet i količinu snega koja odlikuje ove ski centre.

„Ovo je potpuno novi koncept ski passa i daje mogućnost svim skijašima i borderima da za relativno mali novac imaju pristup najboljem skijanju/bordanju na svetu,“izjavio je Christian Knapp, potpredsednik Aspen Skiing kompanije zadužen za marketing. „Postojala je neverovatna sinergija između partnera u ovom poslu koja je na kraju rezultirala istorijskom alijansom i inovativnim proizvodom.“

Mountain Collective Pass biće dostupan i u dečijoj varijanti (za mlađe od 12. godina) za 229 USD. Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći na sajtu TheMountainCollective.com a cena će važiti do ponedeljka, 19. novembra 2012.

 

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar