Naslovna    Vesti    Skijališta    Kako do doživotnog ski pasa?
02

okt

2013

Kako do doživotnog ski pasa?

Skijalište Vail nagrađuje deset najbržih koji ove sezone posete svih 26 destinacija iz Epic ski passa.

Besplatno skijanje do kraja života. I to u najboljim skijalištima SAD i Evrope. Možemo samo da maštamo o tome, ali za deset srećnika ova bajka može da postane stvarnost. Istina, da bi se ostvarila, potrebo je mnogo toga.

Ski resort Vail u SAD već godinama nudi takozvani Epic ski pass, godišnju ski kartu koja pokriva čak 26 skijališta u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi. Dakle, za 709 dolara moguće je skijati u Vailu, Beaver Creeku, Breckenridgeu, Keystoneu, Canyonsu, Heavenlyju, Northstaru, Kirkwoodu, Afton Alpsu, Mt. BrightonuArapahoe Basinu, Eldori, kao i u evropskim centrima Verbieru, St. Antonu, St. Cristophu, Stubenu, ZüersuLechu, Courchevelu, La Taniji, Méribelu, Brides-les-Bainsu, Les Menuiresu, Saint Martin de Bellevilleu, Val Thorensu i Orelleu.

Sada se otišlo i korak dalje. Deset ljubitelja zimskih sportova koji ove sezone budu skijali ili bordovali u svakom od ovih ski centara dobiće besplatan Epic ski pas do kraja života.

- Kada smo pre pet godina počeli da prodajemo Epic ski pas, on je pokrivao šest skijališta. Tada sam rekao da sumnjam da neko može u potpunosti da iskorsti tu mogućnost. Danas smo ponudu prošilirili na još tri zemlje i još 20 centara. Zato izazivamo sve: ako budete jedan od prvih koji “odskijaju” planetu, skijaćete besplatno do kraja života – kaže Rob Katz, izvršni direktor Vaila.

Epic Race, kako je ovo takmičenje dobilo ime, ima sasvim jasna pravila. Učesnici neće moći da skijaju u više od jednog centra dnevno u SAD, dok će u Evropi imati pravo da posete dva. Sve informacije moguće je pronaći od 1. novembra na www.snow.com/epic-pass/info/epic-race.aspx

Potrebno je mnogo dobre volje i energije, a još više novca kako bi se obezbedio doživotni Epic ski pass.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar