Naslovna    Vesti    Takmičenja    Ante Kostelić: Myhreru pomogao Ivicin fizioterapeut
19

mar

2012

Ante Kostelić: Myhreru pomogao Ivicin fizioterapeut

Ivica Kostelić nije imao sreće u samom finišu sezone, titula u slalomu izmakla mu je bukvalno u poslednjim sekundama trke u Schladmingu.

Hrvat, koji je prošle godine osvojio sva tri Globusa - u slalomu, kombinaciji i za ukupnu pobedu u Svetskom kupu, sada je u "svojoj" disciplini poražen od Andrea Myhrera. Ivicin otac i trener Ante Kostelić otkriva neke manje poznate detalje.

 - Neka, Myhrer je pravi, gitarista, vrhunski je skijaš i godinama je u samom vrhu. Baš je fin i pristojan, možda čak i predobar. Pa i mi smo mu pomogli, spasili smo mu leđa kada je priskočio Ivicin fizioterapeut Zoran Pršo - rekao je Ante Kostelić za hrvatske medije.

On je dodao da će Ivica sigurno i sledeće sezone pokušati da bude u samom vrhu i da ga godine ne ometaju da bude prepoznatljivo brz.

- Ivica je izgubio formu, time i sigurnost, a tako nešto se događalo i Janici. Pa kada je poslednji put pao u slalomu? I ne sećam se više. U Zagrebu je pre tri godine uzjahao kapiju, u Schladmingu pre pet, ali pao nije godinama. Trebalo je malo konzervativnije da vozi.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar