Naslovna    Vesti    Takmičenja    Nevenin tim ostao bez novca
01

mar

2013

Nevenin tim ostao bez novca

Najbolja srpska skijašica i njeni treneri ne mogu da se vrate sa Stare planine jer im nije uplaćen obećani novac.

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović i njeni treneri Miha Malus i Anja Kalan zbog nedostatka novca ne mogu da siđu sa Stare planine, gde su učestvovali na FIS Evrobalkan kupu! Uplata, koju je Ministarstvo za omladinu i sport odobrilo Skijaškom savezu, a koja je namenjena Neveninom timu za troškove, zagubila se negde na putu od Ministarstva do trezora, pa se naša šampionka, jedina srpska skijašica koja beleži nastupe u Evropskom i Svetskom kupu, nalazi u nezavidnoj situaciji.

- Ovo je neverovatno. Miha ima na računu samo 800 dinara, ne može da sipa gorivo kako bi se vratili sa Stare planine. Zamolio sam direktora hotela da im daje hranu do daljeg. Pretpostavio sam da će doći do ovoga, pa sam se u novembru obratio predsedniku države Tomislavu Nikoliću, koji mi je odgovorio da ću dobiti odgovor od Ministarstva - priča vođa tima naše skijašice Toša Ignjatović i dodaje:

- Nažalost, nisam dobio odgovor, a novac koji nam je namenjen nije ni približno dovoljan. Jedina svetla tačka bio je bivši predsednik ski-saveza Emir Kusturica, koji je pomagao iz svog džepa. Neka se izjasne da li im je Nevena, koja je olimpijac, uopšte potrebna.

Izvor: Kurir

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar