Naslovna    Vesti    Takmičenja    Nevena Ignjatović na pripremama na Kopaoniku
03

jul

2013

Nevena Ignjatović na pripremama na Kopaoniku

Nevena na Kopaoniku nastavlja kondicione bazične pripreme za predstojeća takmičenja.

Najbolja srpska skijašica, Nevena Ignjatović, nakon sedmodnevnog treninga na glečeru Mölltaler u Austriji, u periodu od 3. do 9. jula boraviće na Kopaoniku, gde će nastaviti kondicione bazične pripreme za predstojeća takmičenja.

Nevena će boravak na Kopaoniku iskoristiti za treniranje u teretani, plivanje, trčanje, vožnju bicikla na posebno uređenim terenima, a na raspolaganju će joj biti i downhill i crosscountry staze. Naravno, sve u cilju postizanja što bolje fizičke spremnosti.

Dobro je poznato da je skijanje sport koji zahteva snagu, izdržljivost i kondiciju, kao i odličnu psihičku i fizičku pripremljenost kako bi skijaš mogao da ostvari željene rezultate. Posebno je važna dobra kondiciona priprema, jer ona predstavlja najbolju zaštitu od povreda skijaša koje su česte u alpskom skijanju.

Skijališta Srbije, kao stalni partner Nevene Ignjatović, pružiće joj svu potrebnu pomoć u pripremama za predstojeća takmičenja i obezbediće uslove za treniranje kako bi nastavila sa postizanjem odličnih rezultata u narednoj sezoni. Treba pomenuti da je smeštaj za tim Nevene Ignjatović obezbedio MK Mountain Resort koji takođe pomaže najboljoj srpskoj skijašici.

Izvor i foto: Skijališta Srbije

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar