Naslovna    Vesti    Takmičenja    Hrvati trenirali i vozili trke u Americi
26

nov

2013

Hrvati trenirali i vozili trke u Americi

Hrvatski skijaški reprezentativci juče su nastupali na jakoj trci slaloma u Coloradu. Kostelić trenirao brze discipline u Copper Mountainu.

Hrvatski skijaški reprezentativci juče su nastupali na jakoj trci slaloma za Nor-Am kup u Lovelandu u Coloradu, na kojoj je učestvovalo i nekoliko skijaša iz Svetskog kupa ( Michael Janyk, Ondrej Bank, Kentaro Minagawa, Nolan Kasper, Paul Stutz, Julien Cousineau…).

Na trci je,član B skijaške reprezentacije Istok Rodeš (1996) sa visokim startnim brojem 50 osvojio odlično 22. mesto, te je ujedno bio 1. junior u toj trci. Od ostalih hrvatskih takmičara nastupao je Natko Zrnčić-Dim koji je završio trku na 20. mestu, kao i Elias Kolega koji je zauzeo 37. mesto. Dalibor Šamšal na žalost nije završio prvu vožnju.

Ivica Kostelić juče je završio četvorodnevne pripreme brzih disciplina u Copper Mountainu, gde je trenirao sa američkom i drugim reprezentacijama u odličnim snežnim uslovima. Nakon jutarnjeg treninga Ivica je otputovao za Lake Louise, gde će mu se pridružiti i Natko Zrnčić-Dim, koji uz ostale hrvatske takmičare danas nastupa na drugoj slalomskoj trci Nor-Am kupa u Lovelandu.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar