Naslovna    Vesti    Ostalo    Android aplikacija Kopaonik Travel
08

okt

2015

Android aplikacija Kopaonik Travel

Turistička agencija Supernova travel zaslužna je za novu verziju android aplikacije "Kopaonik Travel".

Kopaonik Travel je besplatna aplikacija za android uređaje iza koje stoji turistička agencija iz Beograda, Supernova travel.

Prošlogodišnja aplikacija je potpuno redizajnirana, osavremenjena i sada, pored drugih novina, nudi i opciju praćenja vašeg skijanja putem GPS sistema. Maksimalnu ili prosečnu brzinu, kao i podatke o pređenom putu na skijama ili bordu od sada možete sačuvati, ali i podeliti (shareovati) sa svojim prijateljima.

Takođe, putem aplikacije je moguće videti ponudu hotela, apartmana i aparthotela na Kopaoniku kao i izvrišiti jednostavnu rezervaciju samo jednim klikom.

U svakom momentu možete pristupiti live web kamerama i iz prve ruke se informisati o stanju na najvećem i najpoznatijem skijalištu u Srbiji.

Kroz aplikaciju je dostupna i kompletna ponuda pratećih usluga kao što su: prevoz do ski centra /autobuski, minibus ili "private", ski škola, ski vrtić i ski renta.

Aplikaciju je moguće downloadovati sa Google Play servisa na ovom linku.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
28

okt

2015

16:05  |   Sonja [neregistrovani]

Odlicna je aplikacija! Od kako sam je instalirala vise i ne izlazim na google da pretrazujem hotele, niti prevoz do Kopaonika. 


Sve je na jednom mestu u ovoj aplikaciji. Za ljubitelje skijanja na Kopaoniku ovo je stvarno pun pogodak! 

Preporuka

Ostavi komentar