Naslovna    Vesti    Ostalo    Android aplikacija za srpska skijališta
19

dec

2012

Android aplikacija za srpska skijališta

Ski Info Srbija nudi važne informacije vezane za naša najveće ski centre Kopaonik, Zlatibor – Tornik i Staru Planinu.

Konačno se pojavila i srpska android aplikacija za skijaše i bordere! Od sada veoma lako i na svakom mestu kroz aplikaciju Ski Info Srbija možete da dođete do važnih informacija vezanih za naša najveće skijališta Kopaonik, ZlatiborTornik i Staru Planinu.

Koliko ima snega, koje staze rade i gde se one nalaze na ski mapi, samo su neke opcije koje nudi ova odlična aplikacija. Ukoliko ste sumnjičavi i baš ne verujete podacima, pomoću web kamera možete i uživo da se uverite šta se dešava na srpskim planinama.

Od sada će vam biti mnogo lakše i preglednije da pronađete i direktno kontaktirate restoran, noćni klub, kafić, ski servis, taksi vozilo, privatni smeštaj, hotel, apartman, ski ili snowboard instruktora. Pregledajte vesti, trenutne vremenske uslove i vremensku prognozu za nekoliko dana unapred.

U slučaju nesreće ili gubljenja direktno kontaktirajte Gorsku službu spasavanja Srbije ili pošaljite GPS koordinate vašeg položaja koristeći Ski Info aplikaciju.

Funkcionalnosti poput GPS pozicioniranja na ski mapi ili "Ski loga" o pređenoj kilometraži na skijama, maksimalnoj brzini, prosečnoj brzini skijanja će naći mesto u nekoj od sledećih verzija aplikacije.

Dozvole koje aplikacija zahteva pri instalaciji neophodne su za sprovođenje aktivnosti koje podrazumevaju: korišćenje i provera postojanja internet konekcije za ažuriranje podataka, telefoniranje, lociranje putem GPS-a, slanje geografskih koordinata spasiocima kroz SMS poruku, snimanje podataka na SD karticu.

Sve u svemu sjajna besplatna aplikacija, koju će sa Google playa preuzeti i instalirati većina srpskih skijaša i boardera.

Izvor: androidjvm

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar