Naslovna    Vesti    Skijališta    Robbie Williams zapalio Ischgl
05

maj

2014

Robbie Williams zapalio Ischgl

Britanska pop zvezda održala jedan od najboljih koncerata na zatvaranju skijaške sezone.

Mnoga velika imena svetske muzičke scene nastupala su na tradicionalnom zatvaranju skijaške sezone u Ischglu, ali koncert britanske pop zvezde Robbieja Williamsa bio je nešto posebo.

Oblačno vreme i sneg koji je promicao nije ni malo poremetio sjajnog Robbieja i njegov ogromni 25-člani bend.

Čak 25.000 posetilaca sakupilo se ispred bine u ovom austrijskom gradiću strpljivo isčekivajući početak koncerta, a onda je iz zvučnika grunuo pozanti hit Let Me Entertain You...i više nikome nije bilo hladno. Muzička ludnica trajala je sat i po, a poseban ugođaj stvarao je sneg koji je konstantno padao. Interesantno je da je svirka održana po danu i da nije bilo svetlosnih efekata sa bine.

Posebno zanimljiv bio je Robbiejev duet sa ocem Peterom, a za kraj je ostavio divnu baladu Angel. Mnogi su se složili da je ovo bio jedan od najboljih koncetara u Ischglu ikada, a oni se održavaju još od 1994, kada je ispod planine Idalp na nadmorskoj visini od 2.240 metara nastupio Elton John.

Nije poznato koliki je honorar Robbieja Willimasa, ali se šuška da je dobio više nego američki sastav The Killers, koji je inkasirao milion evra za svirku.

Inače, ovi tradicionalni koncerti su besplatni, a jedino je potrebno kupiti kartu za žičaru do bine.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar