Naslovna    Vesti    Skijališta    U nedelju poslednji dan letnje sezone na Kopaoniku
09

sep

2015

U nedelju poslednji dan letnje sezone na Kopaoniku

Letnja sezona na Kopaoniku završava se u nedelju, 13. septembra.

Letnja sezona na Kopaoniku završava se u nedelju, 13. septembra, nakon dva i po meseca rada. Ovogodišnja sezona počela je 26. juna i do sada je u ovom centru ostvareno više od 30 hiljada vožnji. Tokom rada letnjih sadržaja prodato je oko 25 hiljada karata, a brojni turisti koji su posetili Kopaonik imali su prilike da uživaju u mnogobrojnim zabavnim i adrenalinskim sadržajima.

Najposećeniji vikend ovog leta bio je početkom avgusta meseca, kada je na ovoj planini zabeleženo više od 4 hiljade vožnji.  Letnja sezona na Kopaoniku je definitivno oborila sve rekorde i očekivanja Skijališta Srbije, s obzirom na broj turista i na ostvareni promet koji je duplo veći u odnosu na prošlogodišnje leto.

Iz JP Skijališta Srbije ističu da su planinski centri u Srbiji jedna od najtraženijih turističkih destinacija. Veliki broj turista dokazuje da su posetioci srpskih planina zadovoljni ponudom koja obuhvata najrazličitije sardžaje - od porodičnih do adrenalinskih. Broj posetilaca koji se odluče za leto na planini povećava se iz sezone u sezonu, što je odličan pokazatelj da se svest kod turista polako menja i da se gosti iz zemlje i inostranstva sve više odlučuju na drugačiji vid odmora.

Tokom akcije "Moja Srbija", Skijališta Srbije odobravala su popust od 20 posto na cenu zabavnih sadržaja što je veliki broj posetilaca naših centara i ostvario.

Zabavni sadržaji na Kopaoniku će raditi još samo u nedelju, 13.septembra, kada se završava letnja i počinju pripreme za zimsku sezonu.

Foto: Skijanje.com

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar