Naslovna    Vesti    Skijališta    EXIT festival stiže na Jahorinu
16

okt

2017

EXIT festival stiže na Jahorinu

EXIT tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. marta iduće godine na olimpijskoj Jahorini.

Nakon što je 2014. godine pokrenuo Sea Dance na Jazu, zatim Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. marta naredne godine na olimpijskoj Jahorini.

Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korišćena i za izuzetno uspešniSea Star festival u Istri. Prvi dan festivalapodrazumevaće večernju žurku zagrevanja, da bi naredna dva dana bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, biće saopšteni uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cenama biće dostupne i pre početka zimske sezone, navodi se un saopštenju.

Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom sveta. Naš magazin je već pisao o sličnim festivalima koji se održavaju u evropskim skijalištima. EXIT tim u saradnji sa Olimpijskim centrom „Jahorina“ planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske muzičke festivale na sceni.

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje EXIT tim, čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije EXIT festivala. Dodatno, region jugoistočne evrope biće pozicionirankao jedna od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svetskim okvirima.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar