Naslovna    Vesti    Skijališta    Scorpions otvaraju Ischgl
10

okt

2012

Scorpions otvaraju Ischgl

Nemački rok veterani otvaraju sezonu u austrijskom ski centru kao vrhunac celonedeljne serije koncerata.

Povodom otvaranja sezone, Ischgl tradicionalno svake godine posetiocima priušti poseban muzički doživljaj. Do sada je to bio po jedan veliki koncert neke svetske muzičke zvezde, dok se ove godine otvaranje sezone pretvara u muzički festival koji će trajati čak nedelju dana. 

Festival će početi 23. novembra i trajaće do subote 1. decembra kada će na scenu izaći Scorpions. Očekuje se da će kao i prethodnih godina koncertu povodom otvaranja sezone prisustvovati oko 20,000 ljudi.

Ovo je prvi put da Ischgl povodom otvaranja sezone organizuje celonedeljni muzički događaj. U prošlosti su ovde nastupale najveće svetske muzičke zvezde, ali je svake godine organizovan po jedan veliki koncert za početak i kraj sezone. Tako su na padinama Ischgl-a do sada nastupali Gossip, Rihanna, Elton John, The Killers, Lionel Richie, Mariah Carey i mnogi drugi.

- Ischgl je najveća skijaška regija u istočnim Alpima sa 238 km uređenih staza. U kombinaciji sa zabavom svetske klase Ischgl će ponovo nadmašiti samog sebe za vreme nedelje otvaranja. Posetioci će moći da skijaju i bordaju tokom dana, a od 6 popodne da uživaju u koncertima sa internacionalnim umetnicim. Oduševljeni smo što ponovo pomeramo granice i utvrđujemo svoju poziciju lifestyle metropole u Alpima – rekao je direktor turističke organizacije Ischgl-a, Andreas Steibl.

Ulaz na koncerte će biti besplatan sa važećim ski passom.

Imena ostalih umetnika koji će pored Scorpions nastupiti u nedelji otvaranja biće uskoro objavljena. 

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar