Naslovna    Vesti    Takmičenja    Lindsey Vonn povređena posle pada na treningu
19

nov

2013

Lindsey Vonn povređena posle pada na treningu

Najbolja američka skijašica doživela novu povredu posle pada na treningu spusta.

Na žalost, izgleda da nema kraja pehovima za Lindsey Vonn. Amerikanka je u utorak povredila koleno posle pada koji je doživela trenirajući spust u američkom centru za brze discipline u Copper Mountainu. Četvorostruka pobednica Svetskog kupa je navodno transportovana sa staze na nosilima, ali to i dalje nije potvrđeno. U najkraćem roku biće joj urađen pregled magnetnom rezonancom kako bi se utvrdila ozbiljnost povrede.

Predstavnici američkog ski tima su potvrdili da je Lindsey Vonn doživela pad na treningu, ali nisu otkrivali više detalja. Nije poznato koje koleno je povredila Amerikanka, koja je prethodnih devet meseci provela u oporavku od teške povrede desnog kolena posle pada na trci superveleslaloma na Svetskom prvenstvu u Shladmingu.

Lindsey Vonn je prethodnih nekoliko nedelja provela trenirajući brze discipline u trening centru američke reprezentacije u Copper Mountainu. Ona je trebalo da se posle višemesečne pauze vrati takmičenjima u Beaver Creeku krajem ovog meseca.

Najnovija vest:

Portparol američkog ski tima, Tom Kelly, izjavio je da u ovom trenutku nemaju razloga da veruju da je povreda ozbiljnije prirode.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar