Naslovna    Vesti    Takmičenja    Ski klub Midžor sa Hintertuxa na Staru planinu
10

dec

2013

Ski klub Midžor sa Hintertuxa na Staru planinu

Takmičari ski kluba Midžor Knjaževac vratili se sa priprema na Hintertuxu. Sa treninzima se nastavlja na Staroj planini.

Knjaževčani po običaju ćute i vredno rade. Takmičari ovog kluba odradili su jedanaestodnevni trening na glečeru Hintertux. Čvrsto zacrtan cilj, ponavljanje odličnih rezultata iz prošle sezone, kada su imali 6 državnih prvaka, nekoliko drugih i trećih plasmana na državnom prvenstvu i ekipnu titulu u kategorijama dečijeg skijanja, moguć je samo vrednim radom.

Sa trenerom Matic Jerašom na Hintertuxu su trenirali juniorka Maša Janković, kadetkinja Barbara Bogdanović  pionirka Marta Dinić kao i pioniri Mihajlo Đorđević i Minić Mateja. Zajedno sa njima na glečeru su trenirali i reprezentativac Crne Gore Eldar Salihović i član ski kluba Čigota Zlatibor Rašo Jevremović. Kadetkinja Barbara Bogdanović se posle 6 dana treninga na Hintertuxu priključila FIS kampu u Italiji.

Takmičari ski kluba Midžor imaće kraći odmor do 12. decembra kada se sa treninzima nastavlja na Staroj planini. Na osnovu informacija sa terena ova sezona bi što se tiče pripremljenosti staza na Staroj planini trebala da bude odlična, zahvaljujući požrtvovanju radnika JP Skijališta Srbije. Treba istaći da klubovi iz Srbije mogu besplatno da koriste staze za trening, dok takmičari imaju popust na cenu ski karte.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar