Naslovna    Vesti    Ostalo    MASI predsezonski ski i snowboard seminar na Žabljaku
20

dec

2012

MASI predsezonski ski i snowboard seminar na Žabljaku

Predstojećeg vikenda na Žabljaku biće održan predsezonski ski i snowboard seminar u organizaciji MASI-ja, Crnogorske asocijacije učitelja sportova na snegu.

Crnogorska asocijacija učitelja sportova na snijegu (M.A.S.I.) u saradnji sa Zborom učitelja i trenera smučanja Slovenije (Z.U.T.S.) predstojećeg vikenda, tačnije 22. i 23. decembra, organizuje predsezonski seminar za učitelje i trenere alpskog skijanja i snowboarda.

Praktičan deo seminara će se održati na skijalištu "Savin kuk”, dok će se teorijski deo, tj. predavanja održati u kongresnoj sali hotela “Gorske oči”.

Tema seminara je „Sigurnost za vrijeme obuke i uloga instruktora sportova na snijegu” kao i predstavljanje novina iz oblasti “Savremene tehnike sportova na snijegu“.

Jedan od predavača je renomirani profesor Peter Siter sa univerziteta u Mariboru, inače poznat u svetu skijanja kao bivši trener Hrvatske smučarske reprezentacije i Ivice Kostelića. Seminar se sastoji od praktičnog rada na poligonima sa demonstratorima, teoretskih predavanja i završnog ispita na terenu.

Ukoliko bude postojala zainteresovanost za dobijanje licence zvanja intruktora alpskog skijanja ili snowboarda, asocijacija M.A.S.I. će u nastavku seminara organizovati odgovarajući kurs. U zavisnosti od željenog nivoa kurs će trajati od sedam do deset dana.

Predstojeći vikend ujedno označava i zvaničan početak skijaške sezone u ski centru „Savin kuk“ a za sve zainteresovane skijaše i bordere su pripremljene promotivne cene jednodnevnog ski passa od samo 5€.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar