Naslovna    Vesti    Skijališta    Brezovica se priprema za turiste
04

nov

2013

Brezovica se priprema za turiste

Opština Štrpce osigurala 70 hiljada evra za popravku žičara. Obećan završetak radova do početka zimske sezone.

Očekuje se da će turistička sezona u kompleksu "Brezovica" ove godine početi odmah po ulasku u zimsku sezonu, iako još uvek nije završena popravka žičara. U opštini Štrpce kažu da su osigurali sredstva za servisiranje žičara i da će to biti jedina investicija u ovaj centar i obećavaju da će završiti sve neophodne pripreme do početka turističke sezone.

Ostalo je još nekoliko nedelja do početka zimske sezone ali obećanja o modernom turističkom kompleksu koji je trebalo da bude otvoren za turiste koji dolaze na Brezovicu su ostala samo na papiru.

Ipak, za razliku od prošle godine u opštini Štrpce obećavaju da će Brezovica ove godine biti spremna da primi veliki broj gostiju.

Zamenik predsednika opštine Štrpce Bećir Fejzulahu je rekao za “Tribunu” da će biti popravljene sve žicare na Brezovici. Novac će biti investiran pre početka nove zimske sezone i iznosiće oko 70 hiljada evra.

Fejzualahu je rekao da je ubeđen da će svi poslovi biti obavljeni na vreme jer će inače vrata ostati zatvorena za turiste.

Izvor: RTK2

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar